COITIR

Competition - Headquarters for the Professional Asociation of Industrial Engineers of La Rioja

The building is conceived as a rational architectonic structure which permits both spatial flexibility and logical functional assembly. The incorporation of the entrance courtyard means a new perspective is created which differs from the existing surroundings. This way in takes shape gradually by means of a partly covered space that serves as the entryway; it creates an adequate institutional image and confirms its rank.

Its austere language reflects the conception of modernity that it corresponds to. As regards composition, the architectonic elements synthesise in such a way that verticals are transformed into horizontals and vice versa. The material used gives it expression and character as well as establishing it as an acknowledged structure.

Plot B 1 (Polivalente B) Partial Plan El Cubo, Logroño

2,225 

3 storeys

2004


Contact Info
Paseo de la Castellana 151
28046 Madrid, Spain

email: info@rwa.es
phone: +34 915 718 330

                 

© Copyright 2020 RWA- All Rights Reserved

instagram

facebook